Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vukovaru
Povratak na članak

Započelo suđenje Stevi Culeju zbog pozivanja na razbijanje dvojezičnih ploča

-Dokazat ćemo da moj branjenik nije počinio to kazneno djelo za koje je zapriječena kazna do tri godine zatvora. Culej nije poticao mnoštvo na nasilje nego je došavši na skup izgovorio svoje stavove vezane za ćirilične ploče, rekao je Terešak.

Komentari 19

ZO
zoom
12:32 13.04.2016.

a što je s govorima mržnje kakve slušamo od stazića, jovanovića i ostalih "ugroženih"? zašto se njih ne dira?!?

VL
CI
cika123
12:23 13.04.2016.

Ma možete vi svi Culeju da ne budem prosta. Znate što sam mislila. Ćirilične ploče se zakonom trebaju zabranit u Vukovaru

VL
FO
ForeignLegion1987
12:41 13.04.2016.

sudjenje za ,,,pozivanje,,,pa onda morate suditi 80% u hrvatskoj,,jer svi misle isto,,,ovo je hrvatska,,,oni koji zele sprske znakove ploce i ostala takva sra nj a morati ce spakovati krpice i otici u srbiju jer to tamo koriste ovdje nece i nece nikada pa cak ni onda,,,nismo se borili da bi se hrvatskoj vijorile srpskle zastave i visile srposke ploce na cirilici ,,,dok nasu zastavu,,,pale u srbiji,,,,kada,,,osude govor mrznje,,,stazica jovanovica i ostalih karikatura onda neka se jave i osude nekog drugog za govor mrznje,,,naprimjer,,,,za dom spremni,,,morati ce osuditi ,,,prvo,,,rimljane,,,,jer oni su koristili prvi tu rijec i ona ce se i dalje upotrebljavati,,,htijeli to pupavac i ostali ili ne koga briga za njih....da mi nece neki pupavcici odredjivati kako cu zivjeti sta cu misliti i sta cu reci,,,nece nikada pa cak ni onda

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:04 13.04.2016.

Navodno, pričaju neki očevici da je stevo puco iz puške za vrijeme rata, a neki tvrde da je čak i bombe baco, eto......šta doživismo jadni li smo.....

VL
PO
portugisac
14:22 13.04.2016.

Treba Culeja osuditi pošto se drznuo braniti Hrvatsku. Konačno su sudstvo , pravosuđe ,DORH i ostali petokolonaši jedinstveni. Na nikoga se nisu tako kompet bacili kao na culeja. Pupovac ih svaki dan vrijeđa a oni saginju glavu kao kujice. Šta predsjednica ne kaže da je dosta toga cirkusa sa hapšenjem branitelja. Jel to netko opet u pozadini nešto mučka pa da se dignu branitelji i evo opet Ustaša. Da smrdi u toj državi da bog sačuva. Čak i predsjednica savija glavu pred američkim posjetiocem. Mogu samo da poručim: Culej drži se. Opet će se gusta magla spustiti.

VL
KA
kajbum
13:31 13.04.2016.

Njega sudite a seselja pustaju blesavog naroda Boze dragi.

VL
Avatar matica_
matica_
13:18 13.04.2016.

E moj narode! Gdje mi zivimo? Pusicka se gura u Un a branitelji se sudski proganjaju........ Sve sto imamo od Hrvatske je ime! Gdje nam je cast? Gdje srce hrvatsko? Da nema HNES-a ne bi ni znali da imamo Hrvatsku.

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
19:25 13.04.2016.

Zasto SDP ne stavi u svoj stranacki logo ta tri slovi i na cirilici, npr. kao IDS na hrvatskome i na talijanskiome,onda poslije toga u "naprednim sredinama" kao Rijeka, Varazdin, Cakovec table dvojezicno i onda na lokalne izbore.

VL
Avatar arhaika
arhaika
18:51 13.04.2016.

sramota nad sramotama. memorandum 2 na djelu.

VL
Avatar zong
zong
12:20 13.04.2016.

Kakvo je u opće stanje trenutno u Vukovaru, dali danas stoje te dvojezične poloče ili ne?

VL
KK
kkCz
15:06 13.04.2016.

....kakvi ste vi divljaci;znate li koliko u Srbiji ima multinacionalnih mesta i gradova i svaka tabla(ulice ili institucije)stoji na latinici,cirilici i raznoraznim jezicima.....

VL
CI
cinbenik
15:18 13.04.2016.

Ako misli isto ovoj vladi kao stoje mislio onoj zbog cirilice i yu,neka ga oslobode.Sada mu nesmeta cirilica,nesmeta mu ni pakovanje Vukovarskom branitelju Sabi,ima boga sada i njemu sudi lazno domoljublje,a borio se vise za njih nego za Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.