Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na prijelazu Stara Gradiška

Zapljena na granici: Carina objavila što je nađeno kod državljanina BiH. Dobio 1500 eura kazne

vučja koža
Foto: Carinska uprava
1/3
02.02.2024.
u 16:23

Pregledom vozila pronađena je trofejna vučja koža s glavom (Canis lupus), navela je Carinska uprava

Carinski službenici spriječili su pokušaj nezakonitog unosa trofejne vučje kože s glavom na graničnom prijelazu Stara Gradiška, izvijestila je danas Carinska uprava. Vučja koža pronađena je u automobilu kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine. Protiv njega je pokrenut prekršajni postupak te mu je izrečena novčana kazna. 

"Na putnički ulaz RGP Stara Gradiška 31. siječnja 2024. godine pristigao je osobni automobil BiH registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine. Pregledom vozila pronađena je trofejna vučja koža s glavom (Canis lupus)", navela je Carinska uprava.

Vozač, kako se dodaje, nije posjedovao potrebnu dokumentaciju pa mu je vučja koža privremeno oduzeta sukladno Zakonu o prekograničnom prometu i trgovini divljim vrstama. "Protiv državljanina BiH pokrenut je prekršajni postupak te izdan prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 1500 eura", navodi Carinska uprava. 

GALERIJA Ruši se kultni hotel Marjan, evo što je ostalo od jednog od simbola Splita

vučja koža
1/28

Komentara 2

GO
goran2hr
21:10 02.02.2024.

Koliko je samo zla i štete počinio ovaj vuk, dok ga nije izdala sreća, pa se pretvorio u ovaj neukusan ukras. Ima ih previše, izgubili su strah od čovjeka i puške, nanose štetu stočarstvu i valjda se čeka neka tragedija (npr. da izgrizu djecu), pa da se nešto učini.

SB
Slavenski_brat
16:43 02.02.2024.

Jednom bili nasli i medvjede krzno u posti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije