Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mare Jonio
Povratak na članak

Zaplijenjen brod s 49 migranata: 'Dobit će hranu, ali neće ući u Italiju'

"U Italiji sada imamo vladu koja razumije što su granice i koja se brine da se poštuju zakoni, posebno oni koji se tiču krijumčara ljudima. Migrantima će biti osigurana hrana, medicinska pomoć i druge potrepštine, ali što se mene tiče oni neće ući u Italiju", kazao je Salvini

Komentari 10

OB
ObrenM
08:35 20.03.2019.

Vratite ih Angeli.Talijani su progledali,a mi smo oslijepili,jer gradimo tajno sklonista za kamikaze.Nas ministar kaze da je sve pod kontrolom,a ljudi iz karlovacke zupanije ne usude se ici u sumu.Zaziru i sumari.Ako u provaljenoj kuci nadju kriz ,ta kuca je zapaljena.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
08:22 20.03.2019.

ajde da se pojavljuju prve laste razuma

VL
SA
samobalic
08:18 20.03.2019.

Onaj "ministar sigurnosti"BiH-ne,izjavljuje prosli tjedan,da je 2018 u BiH uslu 27 tisuca izbjeglica,a da ih je sada momentalno u BiH cca.3700,a ostali da su napustili BiH,gdje je 24 tisuce ostalih????????

VL
DU
Deleted user
10:35 20.03.2019.

Za ilegalan prijelaz granice izravnati bubrege, uzeti svu imovinu, naplatiti debelu kaznu ( neka je Soroš ili Fatima Merkel plate), a onda šutnut nazad od kada su doplazili. Bivša Milicija bi to riješila u trend , a graničari sa metkom. Tim više šta je sada i snimljeno da prijelaze granicu sa dugim cijevima i time automatski ugrožavaju stanovništvo a mogu se komotno tretirati kao teroristi jer ne nose oružje da s njima beru gljive.

VL
SE
serđo12
07:27 20.03.2019.

Eh kad bi mi mogli tako,dati im sardine i paštetu i vratiti ih Bosancima,ali bi odmah NETKO zvao iz EU stožera !?

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
18:06 20.03.2019.

Napokon se netko suocio sa tim kriminalom...krijumcari ljudima, nevladine organizacije koje ne postuju zakone, ilegalni migranti koji besposleni bauljaju gradovima, izlozeni svakoj vrsti kriminala...Forza Salvini!...cisti to smece, zakon i red nek postuju,ko svi drugi gradjani..

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
07:21 20.03.2019.

samo im će piće treba dati

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:14 20.03.2019.

svi koji su poticali nemire u tim jadnim zemljama, trebaju raširenih ruku prihvatiti izbjeglice i zbrinuti ih. znači, amerikanci, kanađani, australci, francuzi, nijemci, englezi, svi oni trebaju preuzeti ove nesretne ljude i pružiti im novu šansu, dati im budućnost. jer su im oduzeli sadašnjost i prošlost, uzeli su im države svojim interesima. a mi, koji smo šutjeli cijelo vrijeme, trebamo i nadalje šutjeti i trpjeti udarce sa svih strana, jer smo svojom šutnjom poticali druge da rade nemire u drugim zemljama. dal smo mi dali našim vlastima dozvolu da nas ukrcaju na koalicijski brod i da budemo 'saveznicima' sa onima koji su, budimo realni, počinili ratne zločine? nismo. al smo prešli preko toga. sad trpimo, gutajmo, još uvijek možemo, ne biju nas jako, a ni stalno. za sada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.