Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapeo u snijegu

Zapeo na parkiralištu pa lopatom "otkopavao" automobil

bjelovar, zapeo u snijegu (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
23.02.2012.
u 16:06

Kaže da je ogorčen na djelatnike komunalne tvrtke koja još uvijek nije osposobila parkirališta

Iako je od zadnjih snježnih padalina prošlo desetak dana, te unatoč spoznaji da se uslijed toplog vremena već nekoliko dana snijeg obilato topi, dobar dio bjelovarskih parkirališta još uvijek je okovan snijegom, zbog čega vozači dolaze u velike neprilike.

Takav je primjer zatečen i u Ulici A. K. Miošića, kada je vozač VW Phaetona "zagrezao" u snijegu unatoč pogonu 4x4. Vozač se prvotno prihvatio lopate da bi maknuo snijeg, a kasnije je izmučio "mašinu šlajdranjem" sve dok nakon brojnih pokušaja nije uspio izaći s parkirališta.

Kaže da je ogorčen na djelatnike komunalne tvrtke koja još uvijek nije osposobila parkirališta, no umirio se kada mu je i djelatnik Komunalca priskočio u pomoć pri oslobađanju automobila.

Komentara 2

SU
suncobran
18:31 23.02.2012.

NE SERI 4x4 pogon na ravom terenu znaći da nisi vozač ili nemaš adekvatne gume ja sa dva pogona nisam ostal u debelom snjegu a ti sa 4 pogona daj mi svoj auto ja ti dam svoga

LE
legende
22:22 23.02.2012.

nije tu u pitanju samo neznalica za volanom,nego i biser od novinara kojem je ovo bitan članak...očito nije u stanju naći neku vijest koja bi sve zanimala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije