Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Zapanjujući trenutak pod vodom: Ronilac u čudu gledao tko pliva iznad njega

Nevjerojatan prizor snimljen je u oceanu kraj Morning Peninsula u australskoj državi Victoriji
28. ožujka 2018. u 11:14 3 komentara 11909 prikaza
morski pas
Foto: Screenshot Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Nevjerojatan prizor snimljen je u oceanu kraj Morning Peninsula u australskoj državi Victoriji gdje je velika bijela psina prošla nekoliko metara iznad ronioca.

morski psi Spasio ga dron Dječak bezbrižno plivao, nije ni slutio što mu se približava

Zastrašujući video objavljen je jučer na Facebook stranici RedBoats.com.au, odnosno na stranici turističke agencije za obilazak poluotoka Portsea.

– Koliko je graciozna ova velika bijela psina. Ne pokazuje nikakvo prijeteće ponašanje, ovo je doista rijedak susret na kojem mnogi zavide – napisali su u opisu videa koji je pregledan više od 110 tisuća puta.

Kao što se vidi, opasna riba pliva iznad ronioca kao da on uopće nije ondje, a on je zapanjujući trenutak snimio kamerom.

Neočekivano Snimao ženu kako roni na medenom mjesecu, a onda se dogodio šok morski pas Srce mu stalo Mladić 'kucao' morskom psu u akvariju, ali nije očekivao da će se ovo dogoditi Podrum newyorška STRAVA Policija nije mogla ni sanjati što će naći u podrumu kuće, u skrivenom bazenu...

 

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar maxist
  maxist:

  Fascinantni su likovi koji rone i isplahutavaju se u najopasnijim morima ko da su u bazenu......šteta jedino da ga nije šlopil po jajima ili probal hraniti s crvićem......

 • dalibor.hren:

  A koga je očekival, Svetog Petra?

 • goronja:

  ništa se ne vidi, crni ekran