Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadobio opekline

Zapaljenu plinsku bocu nosio kroz štagalj: Požar se proširio na sijeno, drva i krovište

Plinske boce
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija
22.11.2023.
u 22:23

Na mjesto događaja izašli su pripadnici javne vatrogasne postrojbe grada Čazme koji su ugasili požar

Muškarac (76) ozlijeđen je jučer oko 11 sati u Grabovnici nakon zapaljenja plinske boce. Do požara je, kako je opisala Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, došlo kada je 76-godišnjak u dvorištu obiteljske kuće mijenjajući plinsku bocu na plameniku zamijenjenu plinsku bocu odložio sa strane pri čemu nije zatvorio ventil pa je plin nastavio istjecati i nakon kraćeg vremena došlo je do njegova zapaljenja.

On je zapaljenu bocu uzeo u ruke i pronio ju kroz štagalj kako bi je bacio u voćnjak. Tom prilikom, došlo je do zapaljenja sijena u štaglju, drva u drvarnici i širenja požara na krovište štaglja.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici javne vatrogasne postrojbe grada Čazme koji su ugasili požar u kojem je nastala materijalna šteta u vrijednosti oko deset tisuća eura. Muškarac je zadobio opekline prilikom prenošenja zapaljene plinske boce.       

VIDEO Drama u albanskom parlamentu: Oporba aktivirala dimne bombe, izbio je i požar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije