Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žurne službe na terenu

FOTO Plamena buktinja na A1: Zapalio se kamion, stvaraju se velike kolone

Foto: HAC kamere
1/12
03.08.2023.
u 11:57

Prema prvim informacijama, ozlijeđenih nema, ali teretno je vozilo bilo u plamenu i nastala je velika materijalna šteta.

Zapalilo se teretno vozilo na autocesti A1, između čvora Ogulin i čvora Brinje u smjeru Dubrovnika. Kako javlja HAK zbog požara na vozilu na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Ogulin i Brinje u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom, a kolona je oko 13 km, a između čvorova Perušić i Gospić u smjeru Zagreba kolona je oko 10 km (posljedica prometne nesreće na 181. km).

GALERIJA Ogromne gužve zbog požara na vozilu

1/6

Napominju da je obilazak moguć državnom cestom DC23 između čvorova Ogulin i Brinje. Velika plamena buktinja vidjela se i na kamerama HAC-a. Kako bi žurne službe što prije došle do mjesta nesreće, vozači su napravili hitni koridor. 

Video: Hitni koridor na autocesti ovi su 'biseri' iskoristili kako bi zaobišli kolonu

Prema informacijama PU karlovačke, oko 8,30 sati zapalio se kamion na zaustavnoj traci, 600 metara prije odmorišta Modruš. Promet se odvijao pretjecajnim trakom, no zbog velikog izdimljavanja oko devet sati je bio obustavljen. Prema prvim informacijama, ozlijeđenih nema, ali teretno je vozilo bilo u plamenu i nastala je velika materijalna šteta.

VEZANI ČLANCI:

Promet autocestom bio je zatvoren u smjeru juga do 9,24 sati i išao je obilazno - čvor Ogulin - čvor Brinje.

Zbog prometne nesreće i dalje je prekinut promet i na državnoj cesti DC36 Popovača-Sisak između mjesta Potok i Stružec, javlja HAK. Na A1 je također povećana gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika te između čvora Rovanjska i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba te se vozi usporeno u koloni.

HAK također javlja kako su vremenski uvjeti povoljni za vožnju u većem dijelu zemlje.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, autocestama u smjeru mora i unutrašnjosti, cestama u priobalju, povremeno u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima i graničnim prijelazima.

Video:  U Zagrebu se na cesti zapalio automobil

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:37 03.08.2023.

Čudo neviđeno...

DU
Deleted user
10:12 03.08.2023.

Ovo je prvi požar u zadnjem desetljeću. UŽAS!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije