Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj Ogulina

Zapalio se autobus na putu iz Zagreba za Split, ispod putnika izbila vatra

Zapalio se autobus
Foto: Screenshot/24sata
24.12.2018.
u 08:27

Vatra je izbila ispod sjedala jednog od putnika. Čitatelj koji je javio o nesreći opisao je da je skočio u teretni prostor i počeo bacati stvari putnika

Paniku i neugodno iskustvo iskusili su jučer putnici koji su u popodnevnim satima krenuli na put iz Zagreba prema Splitu autobusom, a koji se tijekom vožnje zapalio nešto prije 23 sata nedaleko od čvora Ogulin, pišu 24 sata. 

Nešto je počelo smrdjeti, a nakon nekoliko minuta ispod jednog od putnika izbila je vatra. Djeca i odrasli počeli su vrištati od straha, opisao je putnik i dodao kako su putnici brzo napustili autobus koji je ostao u dimu. 

Vatra je izbila ispod sjedala jednog od putnika. Čitatelj koji je javio o nesreći, opisao je da je skočio u teretni prostor i počeo bacati stvari putnika. Kada su došli vatrogasci, dali su kisik ljudima koji su se nagutali dima. 

Pogledajte i galeriju Neobična priča Hrvata koji je živio u Irskoj pa je pronašao posao kod nas

Zapalio se autobus
1/8

Na stranicama HAK-u u nedjelju navečer stajalo je upozorenje da se zbog gašenja požara na autobusu na autocesti A1 između čvora Ogulin i tunela Mala Kapela u smjeru Dubrovnika promet odvija jednim trakom.

– Nema ozlijeđenih. Uzrok će biti poznat nakon očevida – rekli su iz Policijske uprave karlovačke.

Pogledajte i video Automobil se sudario s cisternom koja je skretala na benzinsku postaju

Komentara 4

SP
sputnik57
09:00 24.12.2018.

Zašto ne kažete koji je prijevoznik? Biće Croatia bus?

SP
sputnik57
09:01 24.12.2018.

Zašto ne kažete koji je prijevoznik? Biće Croatia bus?

Avatar Feral
Feral
12:52 24.12.2018.

Bus malo mlađi od Biblije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije