Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet je preusmjeren

Na Grobniku se zapalio autobus koji je prevozio školsku djecu

Požar autobusa
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.06.2019.
u 16:46

U autobusu su se nalazila djeca nogometnog kluba Zmaj iz Makarske. Putovali su na turnir u Labin. Iz kluba su na društvenim mrežama obavijestili da su sva djeca u dobrom stanju i na sigurnom.

Autobus makarskih registracijskih oznaka, koji je u smjeru Rijeke prevozio školsku djecu, zapalio se u četvrtak popodne na cesti kod naplatnih kućica autoceste Rijeka - Zagreb na Kikovici te je požar uskoro ugašen, a nitko nije ozlijeđen, doznaje se iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U autobusu su se nalazila djeca nogometnog kluba Zmaj iz Makarske. Putovali su na turnir u Labin. Iz kluba su na društvenim mrežama obavijestili da su sva djeca u dobrom stanju i na sigurnom.

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL

-  Nazvao me sin (10) i rekao da im se zapalio autobus. Bio je prestrašen i plakao je. Sva su djeca bila uplašena, doslovno su spašavala živu glavu - rekao je otac jednog od dječaka za dnevnik.hr.

Očevid je u tijeku.

- Išao sam iz smjera Rijeke prema Zagrebu i primijetio bus u plamenu. Nekih 100 metara od autobusa sve je bilo puno djece i nekoliko odraslih ljudi. Djeca su bila obučena u nekakve narančaste majice, vjerojatno su iz neke škole - ispričao je čitatelj za 24 sata.

- U tijeku su pripremne radnje za povratak djece kući - obavijestili su iz škole nogometa roditelje putem Facebooka.

Požar s autobusa proširio se na obližnju šumu, a vatru gasi 20-ak vatrogasaca. 

- Malo je veća drama nego što smo isprva mislili, tako da na teren šaljemo još vatrogasaca - rekao nje vatrogasac iz Rijeke za Dnevnik.hr.

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
16:30 13.06.2019.

pa sto je ovo!? kako djecu pustiti u normalne aktivnosti u ovoj drzavi?

Avatar Dumen
Dumen
16:58 13.06.2019.

Tehničke preglede treba ukinuti

NO
Nordik
17:05 13.06.2019.

Da li vlasnik ove prijevozničke tvrtke kojoj je izgorio prastari autobus vozi sedmicu model 2018 ili 2019.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije