Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Specijalnoj bolnici u Novom Marofu

Zapalio se aparat za kisik u bolnici, pacijent preminuo

bolnica
Marko Jurinec/PIXSELL
30.07.2021.
u 13:54

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave varaždinske, nesreća se dogodila na odjelu produženog boravka

U Specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Novom Marofu došlo je do požara na aparatu za kisik na koji je bio priključen pacijent koji je od zadobivenih ozljeda preminuo!

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave varaždinske, nesreća se dogodila na odjelu produženog boravka danas oko 12.30 sati.

Tragedija se, kako doznajemo, dogodila u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb u Novom Marofu. Riječ je o bivšoj Specijalnoj bolnici za kronične bolesti, kako se nazivala prije nego što je administrativno spojena s Općom bolnicom Varaždin i potom postala jedna od njezinih službi.

U rujnu 2018. svečano je otvorena zgrada novog spojnog objekta sa 72 kreveta za palijativnu skrb, izgrađena i opremljena bespovratnim sredstvima Europske unije, čime je bolnica u Novom Marofu, kako je rečeno, postala najveći i najmoderniji centar za palijativnu skrb u Hrvatskoj. U tijeku je očevid kako bi se utvrdilo kako je došlo do požara na aparatu za kisik.

Komentara 4

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
13:59 30.07.2021.

Zaboga!

TO
tomislav10
14:15 30.07.2021.

I nikoga nije bilo da na vrijeme reagira? Naše zdravstvo, svi hvataju krivine i bježe od posla ...

DU
Deleted user
14:27 30.07.2021.

Ne treba ulagati u opremu nego u neučinkovite i skupe aplikacije koje za ministarstvo zdravstva izrađuju cvjećari!! Pitajte beroša.. 😒

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije