Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Zapalio mu opel corsu jer nije htio kupovati ukradeni alat?

policija
Arhiva VL
18.01.2010.
u 12:00

Policija je jučer ujutro dobila dojavu da kod nadvožnjaka na Sirobuji gori osobno vozilo. Očevidom je utvrđeno da se radi o opel corsi koja je u noći na nedjelju ukradena iz trgovine za prodaju rabljenih vozila "Ivica CO" u Kaštel Štafiliću.

SPLIT - Policija je jučer ujutro dobila dojavu da kod nadvožnjaka u ulici Kralja Stjepana Držislava na Sirobuji gori osobno vozilo. Očevidom je utvrđeno da se radi o opel corsi koja je u noći na nedjelju ukradena iz ograđenog prostora trgovine za prodaju rabljenih vozila "Ivica CO" u Kaštel Štafiliću.

Lopov je nakon krađe na vozilo stavio nepripadajuće registarske pločice. Zapaljena je unutrašnjost automobila, a motor nije oštećen. Vlasnik Zoran G. (52) iz Trogira oštećen je za 18.000 kuna, a policija ima opis dvije muške osobe koje su viđene kako bježe nakon podmetanja požara.

- Najvjerojatnije je to učinio ovaj moj susjed koji se bavi provalama i krađama. Prije godinu dana je izišao iz zatvora, a moja trgovina mu je usput pa je znao dolaziti i nuditi mi neki alat na prodaju. Nisam ništa htio od njega kupovati jer sumnjam da je sve ukradeno, a čini mi se da sam mu se baš zbog toga najviše i zamjerio. Nazvao me nekoliko dana prije Nove godine i  zaprijetio da će mi zapaliti auto. Policija ga je vidjela, ali ga nisu uspjeli uhvatiti. I opis odgovara čovjeku kojeg sam osumnjičio. Mislim da ga je dodatno razljutilo to što sam jednom svom poznaniku kazao  da mu se sin druži s kriminalcem. Htio sam učiniti dobro djelo i upozoriti poznanika s kim mu se sin druži, a izvukao sam deblji kraj - ispričao je Zoran G.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije