Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Zapalio lokal jer mu je konobar odbio poslužiti piće

Konobar
Thinkstock
05.02.2017.
u 15:15

A.M. je lokal zapalio iz bizarnog razloga - nisu mu htjeli poslužiti piće nakon radnog vremena

A.M.  (33) pritvoren je zbog sumnje da je 1. veljače izazvao požar u lokalu Metropolis u Ul. Ivana Lenca u Rijeci.

Kako je priopćila policija, šteta je 750.000  kuna. Prema pisanju Novog lista, A.M. je lokal zapalio iz bizarnog razloga  - nisu mu htjeli poslužiti piće nakon radnog vremena.

Zbog toga se posvađao  s  vlasnikom  i  konobarom,  na koje je vikao i prijetio im te ih gađao  bocom.  Potom  je otišao do benzinske postaje, na kojoj je kupio pet litara  benzina.  Kada  se  vratio  do  lokala,  obio je vrata te je ušao u lokala, polio ga benzinom i zapalio.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
15:36 05.02.2017.

"Obio je vrata te je otisao u lokala"Takovi polupismeni i brisu nase komentare.

DU
Deleted user
11:39 06.02.2017.

ne bu mene niko je_al

OS
osica
17:20 05.02.2017.

Ma zapravo, ne znam u čemu je problem, zar se bojite prepisati vijest , da ne bi bio plagiat ? kažete " kako Novi list navodi ...." Da navodi puno ime i prezime bu....le i da ima 34 godine adine a ne 33 godine. Ma da razlika je mala. Beba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije