Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Aljmašu

Zapalio kuću pa nije dao ženi da pobjegne jer ju je htio ubiti

Zapalio kuću (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
14.09.2013.
u 15:07

Nakon što je vatra izbila i proširila se po cijeloj kući, 41-godišnjak nije dozvolio supruzi da pobjegne

Muškarac (41) iz Aljmaša sumnjiči se za pokušaj teškog ubojstva i općeopasnu radnju jer je 8. rujna htijući ubiti svoju suprugu (37), zapalio njihovu kuću.

Kako je ustanovljeno istragom, 41-godišnjak je namjerno zapalio kuću u kojoj je živio sa suprugom i 11-godišnjim sinom. Nakon što je vatra izbila i proširila se po cijeloj kući, 41-godišnjak nije dozvolio supruzi da pobjegne, a sumnjiči ga se da je ugrozio i život svoga sina te stanara okolnih kuća, na koje se požar proširio.

Dijete i 37-godišnjakinja spašeni su zahvaljujući susjedu, koji ih je izvukao iz plamteće kuće. Žena je zadobila opekline, a njezin suprug kazneno je prijavljen i pritvoren. U požaru koji je izbio, u potpunosti je uništena njegova kuća.

>>Heroj iz Aljmaša: Spasio susjede iz kuće u plamenu

>>Pokušaj ubojstva: Pregazio ga teretnim vozilom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije