Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta prijava

Molotovljevim koktelom zapalili auto oca pročelnice, a bacali su ih i na apartmane načelnika Vira

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
23.02.2018.
u 19:49

Zadarska Policijska uprava izvijestila je kako je požar na Audiju zadarskih registracija u dvorištu kuće izbio oko 4 sata ujutro, a ugasili su ga vatrogasci.

Nepoznata osoba, za kojom policija traga i protiv koje je podnijela kaznenu prijavu, zapalila je u petak rano ujutro na otoku Viru Audi u vlasništvu 71-godišnjaka, a automobil je u potpunosti izgorio.

Zadarska Policijska uprava izvijestila je kako je požar na Audiju zadarskih registracija u dvorištu kuće izbio oko 4 sata ujutro, a ugasili su ga vatrogasci.

 Očevidom je utvrđeno da je požar namjerno izazvan, a šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a protiv nepoznatog počinitelja policija je Državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kako piše Zadarski.hr, riječ je o automobilu u oca pročelnice upravnog odjela za komunalne djelatnosti Općine Vir. Automobil je zapaljen molotovljevim koktelom, a napad je bio usmjeren na njihovu obiteljsku kuću na Viru, odnosno garažu.

Prije nekoliko dana na sličan su način, molotovljevim koktelima, napadnuti i apartmani u vlasništvu načelnika općine Kristijana Kapovića. Bačeno je pet molotovljevih koktela, pivskih boca ispunjenih zapaljivom tekućinom, a u napadu je stradalo nekoliko prozora na fasadi zgrade.

Ključne riječi

Komentara 9

GU
Gustirna
10:11 24.02.2018.

Medjusobni obracun mafije.....a don kapovicone uvijek pobjeđuje...

DI
Direkt
20:14 23.02.2018.

Najžalosnije da audi nije državni, taman ga bi sada mogli zamijeniti novim.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:40 23.02.2018.

Audi kao automobil ništa ne valja a gori bolje od benzina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije