Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Zapalila se rafinerija nafte u Rijeci, požar ugasili zaposlenici

Ministar Ćorić obišao radove na postrojenju za obradu teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka
Goran Kovacic/PIXSELL
15.06.2022.
u 21:33

Na mjernim stanicama nisu zabilježene uvećane vrijednosti. Događaj nije imao utjecaja na rad Rafinerije - izvijestila je uprava INA-e.

U Rafineriji nafte Rijeka u Urinju u srijedu popodne je izbio požar, ali je brzo ugašen te je mjesto požara stavljeno pod nadzor, priopćeno je iz Ine.

Iz Ine su izvijestili da je do požara došlo na crpki koja se koristi za utovar lož ulja na brod.

Požar je brzom intervencijom rafinerijske vatrogasne postrojbe ugašen te je mjesto požara stavljeno pod nadzor.

Kako bi se utvrdio stvarni razlog događaja bit će obavljen očevid.

Iz Ine ističu da je cijeli proces, od oglašavanja alarma do gašenja požara trajao samo deset minuta te da je Ina odmah obavijestila sve mjerodavne službe i inspekcije.

Navode da na mjernim stanicama nisu zabilježene uvećane vrijednosti te da događaj nije utjecao na rad rafinerije u Urinju.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
Krotila
09:44 16.06.2022.

Sabotaža

DQ
Dq
22:40 15.06.2022.

Zapalila se jedna crpka u rafineriji , a ne rafinerija , pa si nekak mislim , ko smišlja ovako inovativne naslove. Kakav naslov bi bio da se stvarno zapalila rafinerija . MOžda : Zapalila se EUnija ili Kugla zemaljska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije