Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pravoj strani
Povratak na članak

Zapadnjaci ginu za Kurde

Boreći se s kurdskim jedinicama narodne zaštite YPG protiv Islamske države u Siriji, poginuli Slovenac Martin Gruden i Britanac Dean Carl Evans.

Komentari 2

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
00:21 05.08.2016.

Rat čovjeku daje moć bogova, svijestan koliko je mali i krhak. Ide naprijed. Uvijek će bit dobrovoljaca na svakoj strani, ne po političkom uvijerenju, već po vladtitom izboru.

VL
Avatar mason
mason
05:55 05.08.2016.

Crvena zvijezda, petokraka.To je komunisticko.Za mene je komunist = terorist.Kad je vec htio da se bori, trebao je ici u neku NATO vojsku.A i ti Kurdi vole da postavljaju bombe. On je sigurno je neki beskucnik.Otisao za novac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.