Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČAKOVCU

Zanimljiv 'nastup': Plenković položio kamen temeljac uz pratnju puhačkog orkestra

Plenković polaže kamen temeljac uz pratnju puhačkog benda
Foto: Screenshot/Twitter
25.06.2020.
u 12:33

Projekt izgradnje nove zgrade sufinanciraju donatori iz Njemačke za koje je premijer Plenković kazao kako su dokazani prijatelji Hrvatske.

Premijer Andrej Plenković je jučer bio u Čakovcu gdje je položio kamen temeljac za gradnju nove srednje škole. Sve je bilo popraćeno vrhunskim performansom.

Premijer i delegacija prvo su pričekali dok su dvojica radnika svečano odnijela kamen temeljac u rupu za temelje pri čemu ih je, iako se sve odvijalo u Čakovcu, pratila i tradicionalna američka pjesma When the Saints Go Marching In koju je izvodio lokalni sastav od osam članova.

Kada je kamen temeljac svečano položen, sastav je počeo svirati Amazing Grace, a premijer je uzeo lopatu i ubacio cement. Okupljeni su mu krenuli oduševljeno pljeskati, a on se potom vratio uzvanicima.

Škola je vrijednosti 55 milijuna kuna, a osim gimnazijskog programa imat će i strukovna zanimanja, poput medicinara i fizioterapeute, i obogatit će obrazovni sustav u Čakovcu i Međimurskoj županiji, istaknuo je Plenković.

Srednja škola Čakovec je prva kršćanska škola u Međimurju, a trenutačno se nastava odvija u Baptističkoj crkvi s pastoralnim centrom, piše RTL.hr.

Projekt izgradnje nove zgrade sufinanciraju donatori iz Njemačke za koje je premijer Plenković kazao kako su dokazani prijatelji Hrvatske.

Komentara 16

DU
Deleted user
12:54 25.06.2020.

Ovi iz SDP drugo ništa i ne znaju osim što su u pljuvanju i kritiziranju prvaci svijeta - što je istina - ovi sa sjevera glasaju za sdp a HDZ vlada im najviše dala što se tiče ulaganja u tu regiju više od njihovog SDP-a - pametnom dosta

DU
Deleted user
12:37 25.06.2020.

I kakav je to performans a kad je anka po Gunji u čizmama i šljemom dijelila WC četke (280kn) tad nije bio performans.

NE
Nepokolebljiv
15:23 25.06.2020.

Puhacki orkestar??? To je "pleh muzika" ali grupa muzicara da bi se kvalificirala zvati orkestrom MORA imati i gudacke instrumente inace je samo SASTAV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije