Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sam svoj majstor

Pogledajte kako na jednostavan način napraviti pravu grijalicu

lučica i grijalice
Foto: screenshot/youtube
1/2
11.01.2014.
u 09:45

Ako vam i nije potreban dodatni izvor topline, sigurno ste znatiželjni i želite provjeriti je li ova ideja zaista učinkovita

U ove zimske dane svaki dodatni izvor topline dobro dođe. Bez obzira na koji način se grijete, možete isprobati i ovo. Crazy Russian Hacker ima ideju kako zagrijati prostor u kojem boravite, a za to vam je potrebna tek pokoja svijeća, odnosno lučica. Ako vam i nije potreban dodatni izvor topline, sigurno ste znatiželjni i želite provjeriti je li ova ideja zaista učinkovita. 

Pogledajte video!

>>Ovo vam sigurno nije palo na pamet! Evo kako očistiti kuhano jaje jednim potezom

Komentara 4

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
12:59 11.01.2014.

Dosadni ste vise s ovim Rusom.Sve sto je on prikazao u svojim videima je vec prije njega netko objavio.Dakle sve ovo je vec vidjeno.

MA
majeltomoguce
12:21 11.01.2014.

Ako i radi ovo je jako skupo grijanje! Računica: Trebaju vam 4 lučice po instalaciji. Lučice gore oko 3 sata, a trebate grijati barem 12 sati dnevno i to je 16 lučica. Čisto sumnjam da vam je jedna instalacija dovoljnaa za sobu 3x4 metra, pa recimo da trebate 2 intalacije što je dakle 32 lučice. U trgovačkom centru lučice koštaju oko 40 lipa komad (pakiranje od 50 komada je 20kn). Ukupno po prostoriji dnevno vam treba dakle oko 13kn ili mjesečno 390kn po prostoriji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije