Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euromoney konferencija
Povratak na članak

Zamrzavanje drugog stupa je uzimanje kredita od naše djece i to – lošeg

U raspravi o upravljanju imovinom u regiji predstavila se siromašna Rumunjska s visokim stopama rasta, do Poljske koja je napravila ekstreman potez pretvaranjem obveznica u vrlo rizične mirovinske fondove, a da njihovi menadžeri nisu imali nikakav utjecaj na to. Takvi mirovinski fondovi imaju u imovini i po 89 posto dionica, što je potpuno neprimjeren rizik za mirovinski fond.

Komentari 4

PE
petnaestica
16:22 19.01.2016.

kao da je hdz prvi put udarati na umirovljeničke nofčeke

VL
Z9
Zorgeme 9
16:40 19.01.2016.

Neka već jednom se narodu vrati opljačkano u ovih 25 godina 'demokracije'' . Neka Hrvatska postane ekonomsko, socijalno i pravno uređena država, a ne država kojom vlada mafija.

VL
LA
larala
16:44 19.01.2016.

imamo jedan od najboljih mirovinskih sustava? koga to g .Grbavac lažete?... koliko ste mirovina i u kojem iznosu isplatili? ili se to najbolje odnosi na hr. zbilju vi kupite kroz drugi stup novac a, narodu 1.stup isplacuje mirovine

VL
BU
bubimima
17:57 19.01.2016.

Zašto se ne pohvale 3.mrovinskim stupom čiji udjeli su se prepolovili po vrijednosti. Pitam se u što su te novce ulagali ti tzv.fond manageri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.