Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo se vozikao

Zamolio ga da mu parkira auto i više ga nije vidio tri tjedna. Policija vozilo pronašla u Karlovcu

Parkiralište automobila u zračnoj luci dr. Franjo Tuđman
Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija
13.05.2021.
u 12:33

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku, a 34-godišnji osumnjičenik je nakon završetka istraživanja kazneno prijavljen za navedeno kazneno djelo mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Naime, muškarac se sumnjiči da je 3. ožujka ove godine u Rijeci preuzeo osobno vozilo marke Renault Clio, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i neovlašteno ga koristio. Naime, oštećenik ga je zamolio da mu vozilo parkira u ulici Drage Gervaisa u Rijeci, a on je umjesto da vozilo parkira na dogovoreno mjesto, istim se koristio sve do 25. ožujka kada je u sklopu kriminalističkog istraživanja ono pronađeno na području Karlovca. Materijalna šteta cijeni se na oko pet tisuća kuna.

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku, a 34-godišnji osumnjičenik je nakon završetka istraživanja kazneno prijavljen za navedeno kazneno djelo mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
12:01 14.05.2021.

parkirao , ali duljim putem.

MO
modovisisajteMaraschino
16:22 13.05.2021.

pa parkirao mu auto... u Karlovcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije