Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTA U DUBROVNIKU

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik iz hidranta ukrao vatrogasne cijevi

24.03.2009.
u 19:51

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik i član Županijskog poglavarstva za financije Baldo Božović snimljen je nadzornom kamerom u javnoj garaži na Ilijinoj glavici kako iz hidranta krade tri “manige”, vatrogasne cijevi i šmrk te ih stavlja u svoj automobil.

Naime, iako se krađa dogodila 1. ožujka, a tvrtka Ragusa parking slučaj prijavila policiji dva dana poslije, za slučaj se doznalo tek u utorak. Nakon što je pregledala snimke sigurnosnih kamera, policija je podnijela kaznenu prijavu protiv “53-godišnjeg muškarca s područja Konavala” te utvrdila kako je počinjena šteta od dvije tisuće kuna. Božović je, nakon što je raskrinkan, vratio otuđene cijevi i šmrk.

O slučaju Božović nije želio govoriti.
– Nemam nikakav komentar. Najbolje što mogu reći jest da nemam što reći – zaključio je Božović.

Njegov šef u bolnici i stranački lider Andro Vlahušić kazao je kako ne zna za slučaj. Vlahušić je dodao kako ne vidi kakve veze Božovićev postupak ima s bolnicom u kojoj mu je zamjenik i šef Stručnog povjerenstva za nabavu.

Božović je Vlahušiću zapravo “desna ruka” i na njega je Vlahušić, kao SDP-HNS-ov gradonačelnički kandidat ozbiljno računao tijekom iduće izborne kampanje. No, čini se da će se zbog ovog skandala te pomoći morati riješiti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije