Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odstupio

Zamjenik predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević dao ostavku

\'02.04.2011., Kutjevo - Ruza Tomasic odrzala je konfernciju za novinare. Pero Coric, glavni tajnik, i Radoslav Galic, predsjednik zupanijske organizacije HSP-a dr. Ante Starcevic.  Photo: Dusko Mirko
\'Dusko Mirkovic/PIXSELL\'
30.12.2011.
u 14:29

– Prestajem se baviti politikom iz osobnih razloga, pomalo se spremam i u mirovinu u koju ću otići za dvije godine s mjesta dekana Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku – kazao je dr. Radoslav Galić.

Dr. Radoslav Galić, zamjenik Ruže Tomašić, predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević te predsjednik županijskog vijeća stranke u Požeško-slavonskoj županiji danas je na konferenciji za novinare dao ostavku na sve dužnosti u stranci.

– Odlazim iz politike, neću više biti ni član stranke, ali i dalje podržavam predsjednicu stranke Ružu Tomašić te pozivam sve članove stranke da je podrže u objedinjavanju svih pravaških stranaka u jednu stranku. Želja je svih da na iduće lokalne izbore iziđu objedinjeni pravaši. Prestajem se baviti politikom iz osobnih razloga, pomalo se spremam i u mirovinu u koju ću otići za dvije godine s mjesta dekana Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku – kazao je dr. Radoslav Galić.

Kako je dr. Galić i predsjednik Skupštine Požeško-slavonske županije, kazao je da će do izbora ostati na toj funkciji, ali sada kao nestranačka osoba.

Koordinator koji će pripremiti izbore za novog predsjednika županijskog vijeća bit će Miroslav Penava. Ujedno je na razini stranke odlučeno da se u roku 60 dana provedu unutarstranački izbori u svim županijskim, gradskim i općinskim organizacijama. Sabor stranke održat će se 3. ožujka.

Komentara 8

GU
gubecbeg
17:13 30.12.2011.

konacno je covjek progledao ..... kakav hsp .... to je stranka koja nema veze s politikom ciji je program pisan prije sto godina a ciji je dignitet srozalo njeno vodstvo kao i pronacionalisticko clanstvo postupcima u ratu ..... nece ruza nista objediniti jer se od krhotina ne moze naciniti cijela vaza ..... ruza je losa politicarka koja je djelimicno ostvarila svoj cilj tj. usla je u sabor ali nikad vise njena stranka nece igrati vazniju politicku ulogu na politickoj sceni u hrvata .....

Avatar balen
balen
08:59 31.12.2011.

Navedeni Radoslav je pokvareni političar koji je promijenio stranki da ni sam ne zna točno, a sve ne bi li se domogao kakve opipljive vlasti: Usput mešetari s prostorom za stranačke potrebe, manipulira pozicijom dekana izvlačeći dodatnu materijalnu korist. Ukratko, drastičan primjer nemorala!

Avatar madcap
madcap
15:11 30.12.2011.

Gledao sam i slušao ovoga na TV-u. Skandalozno tko sve može obavljati dužnost dekana tehničkog fakulteta u ovoj zemlji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije