Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje HZZO-a

Zamjenik ministra turizma Daglas Koraca nije zloporabio bolovanje

Darko Lorencin
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
26.09.2014.
u 13:34

Iz HZZO-a napominju da redovito kontroliraju privremenu nesposobnost za rad u ordinacijama liječnika obiteljske medicine, a uz to provodi se i izvanredne kontrole, kao i kontrole na zahtjev poslodavaca

Služba za kontrolu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) putem svojeg Regionalnog ureda u Rijeci obavila je kontrolu privremene nesposobnosti za rad (bolovanja) u 2014. godini za osiguranika Daglasa Koracu koji je 18. rujna imenovan zamjenikom ministra turizma Darka Lorencina (na slici).

Utvrđeno je da u ovom slučaju nije bilo zlouporabe korištenja privremene nesposobnosti za rad koja je za gospodina Koracu bila medicinski opravdana.
Iz HZZO-a napominju da redovito kontroliraju privremenu nesposobnost za rad u ordinacijama liječnika obiteljske medicine, a uz to provodi se i izvanredne kontrole, kao i kontrole na zahtjev poslodavaca.

>> Sve manje (ne)zaposlenih, sve više – izbrisanih

Komentara 3

45
456
19:30 26.09.2014.

ajme meni...pa kako ljudi moji...kako???

MX
MXLCLGTG
13:48 26.09.2014.

Odkud tolika hrabrost Kajinu da javno proziva za nezakonite radnje a institucije dokazu drugacije je li to namjerno plasiranje neistine da bi se pozornost odvukla sa neceg drugog ili on misli da bez argumenata i dokaza moze prozivati ko mu padne napamet samo za to sto je saborski zastupnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije