Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zvao policiju

Zamjenik ličko-senjskog župana 'odšlepao' auto nakon što se njime zabio u most

Nikola Lalić,prometna
Likaplus
20.02.2014.
u 19:25

Likaplus ističe da nije pozvana policija pa se time niti ne zna je li Lalić vozilom upravljao pod utjecajem alkohola. Podsjećaju kako ovo nije prvi put da Lalić izaziva incidente

Zamjenik župana ličko senjske županije i predsjednik županijske organizacije SDSS-a Nikola Lalić u Korenici se u srijedu navečer oko 20 sati slupao s automobilom. Lalić je, javlja portal Likaplus, udario u lijevi dio mosta, a od siline udarca aktivirali su se i zračni jastuci.

Slupani auto odšlepao je traktorom do kuće Nikole Lalića, koja se nalazi neposredno uz most, njegov prijatelj iz SDSS-a. Likaplus ističe da nije pozvana policija pa se time niti ne zna je li Lalić vozilom upravljao pod utjecajem alkohola. Podsjećaju kako ovo nije prvi put da Lalić izaziva incidente.

Prije nekoliko godina u pijanom stanju oko ponoći je izletio autom na glavnu cestu skoro se sudarivši s policijskom patrolom. Tada mu je navodno i oduzeta vozačka dozvola.

>>Dvije osobe ozlijeđene u sudaru dvaju automobila u Buzinu

Komentara 1

Avatar vitez
vitez
19:55 20.02.2014.

Ovo su koalicijski partneri HDZ u Lici, jedan je Nikola Lalić SDSS , dešifrere krajinske vojske i pijanac, drugi je načelnik Općine Vrhovine Delić navodno na potjernici MUP-A Srbije radi pljačke, svaka čast Karamarko na takvom HDZ-u!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije