Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo suđenje

‘Zamjenica ODO-a dopustila je da se Josipi Rimac ilegalno da stan’

anna mari radić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
10.03.2017.
u 06:45

Anna Maria Radić optužena je zbog namještanja stanova Josipi Rimac

Anni Mariji Radić, bivšoj ravnateljici Uprave za područja od posebne državne skrbi Ministarstva regionalnog razvoja koju se tereti da je bivšoj gradonačelnici Knina Josipi Rimac omogućila da se na račun države protuzakonito domogne nekretnina vrijednih 548.000 kuna, počelo je jučer suđenje na zagrebačkom Županijskom sudu, a obilježile su ga riječi koje je u uvodnom govoru izrekao odvjetnik okrivljene Željko Gulišija.

– Ključ je svega u zamjenici Općinskog državnog odvjetništva u Kninu. Ona je dopustila da se stan dodijeli obitelji Rimac na temelju papira koje je moja stranka predala – kazao je Gulišija te dodao da iz toga proizlazi da je Anna Maria Radić nevina. Anna Maria Radić zanijekala je krivnju.     

>> Sabor jednoglasno ukinuo imunitet HDZ-ovoj zastupnici Josipi Rimac

>> Potvrđena optužnica protiv službenice koja je Josipi Rimac pribavila stan

Komentara 12

US
uskook
07:29 10.03.2017.

Navedena gospođa nije bila u inkriminirano vrijeme polupismena niti smanjeno uračunljiva da nije shvatila čin odnosno djelo za koje se optužuje tj. koje joj se stavlja na teret pa shodno tome istu teretiti da obešteti ovu jadnu pokradenu državu za 548.000 kuna zajedno sa gđom Rimac u cijelosti sa zateznim kamatama.

UI
Uciteljica istine
08:33 10.03.2017.

Zena je veliki HDZ-ov kadar i domoljub pa u cemu je problem.

PU
puma59
09:40 10.03.2017.

Josipa rimac je znala da uzima stan nekom branitelju. Moralan čin predstavnice Knina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije