Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povećan broj žena
Povratak na članak

Zamjene za premijera i ministre: Ovo su nove zastupnice koje će sjediti u Saboru

Nakon što je Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića, novi premijer i njegovi ministri u Saboru dobili su zamjene.

Komentari 5

AR
arizin
00:04 21.10.2016.

Ovo je ta moderna propaganda koja se svugdje forsira, sada je pogotovo vidimo u SAD-u gdje Clinton izjavljuje da treba dobit glasove jer je žena...Koja ludost. Pa prvo u 18.stoljeću su najveće vladarice Europe, a tada i Svijeta bile upravoo žene od Austro-Ugarske pa do Rusije, ili se možda netko sjećam Viktorijinog doba kada je Britanija vladala čitavim Svijetom. Gdje su sposobnosti zašto bi netko trebao biti, ovaj novi liberalizam će uništiti Svijet.Eto u Ontariju(Kanada) zakon kojim se predlaže da se riječ mama i tata zamjene sa roditelj 1 i roditelj 2 jer očigledno riječi mama i tada nisu politički korektne prema nekim "obiteljima".

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
01:36 21.10.2016.

koje sretne face…a kako i nebi, 16 tisuca kn placa plus bonusi, osigurana povlastena mirovina, i sve sto se usput spremi kroz mito - a ne moraju ni dolazit na posao, ili se, ko vecina ostalih zastupnika, mogu za vrijeme zasjedanja igrat na mobitelima i tabletima...

VL
ZA
ZAGORECTENEJ
01:24 21.10.2016.

Hrvatska prihvaca sve moguce glupe ideologije kako i pristaje tradicionalno sluzanskom mentalitetu. Treba se birati po sposobnostima a ne nekakvim ideoloskim kvotama

VL
DO
doktorica
07:03 21.10.2016.

svima 2500 kuna plaće ili još bolje neka volontiraju ,pa se neće toliko smijati!!!

VL
DU
Deleted user
14:34 24.10.2016.

ima i novih dizajnerskih torbica...nek se pokaže ... kad se ima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.