Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Brkljačić

'Zamislite situaciju da je bio gay pride i nečiji pokušaj zaustavljanja povorke! Da li bi to bila junakinja ili primitivka?'

ivana brkljačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
22.05.2016.
u 12:15

Ivanu Brkljačić je zasmetalo jer je u medijima glavna vijest bio incident sa glazbenicom Dunjom Ercegović.

Poznata hrvatska sportašica Ivana Brkljačić jučer je bila u povorci Hod za život, kao što su bili i Gordan Kožul, supruga premijera Sanja Orešković, europarlamentarac Davor Ivo Stier i mnogi drugi, te se poslije o tome oglasila i na Facebooku. 

Ivanu Brkljačić je zasmetalo jer je u medijima glavna vijest bio incident sa glazbenicom Dunjom Ercegović.

Evo njenog posta u cijelosti:

Ponosna sam što sam danas bila dio povorke Hod Za Život! U medijima pak glavna vijest o incidentu s nekom navodno poznatom glazbenicom (bdw danas su tek odlučili proglasiti je priznatom). Zamislite situaciju da je bio gay pride i nečiji pokušaj zaustavljanja povorke! Kakvi natpisi bi bili? Jel bi to bila junakinja ili primitivka? 
Ali ne mogu ovako lijepu i pozitivnu priču zatrovati, danas je za Hrvatsku i život hodalo preko 15.000 ljudi!!!!

Komentara 356

ĆA
ćaćaća
12:27 22.05.2016.

u demokratskom svijetu pravo je svih da prosvjeduju..naravno osim u ideološko zakržljalim glavama nasljednika sinova i kćeri komunističke elite..valjda misle da i u demokraciji zadržavaju pravo samo da oni izlaze na ulice..

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:33 22.05.2016.

Potpisujem! Ljevičarskom licemjerstvu nema kraja!

DU
Deleted user
12:32 22.05.2016.

Index,RTL ,jutarnji ,tportal ,telegram u obrani smaknuća najslabijih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije