Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zamijenio ga za drugu osobu i nožem ubo u vrat

uboden
Marko Prpić/PIXSELL
23.02.2010.
u 12:00

U ponedjeljak u 17.45 sati u Črnkovečkoj ulici dogodio se i drugi pokušaj ubojstva kojemu je razlog bilo neplaćanje najamnine za autolakirersku radionicu.

ZAGREB – U Gajevoj se ulici u noći s ponedjeljka na utorak oko ponoći 25-godišnji M. Š. posvadio sa svojom djevojkom pred dvojicom nepoznatih muškaraca.

Trojica su se muškaraca potom međusobno porječkala, nakon čega su se dvojica nepoznatih udaljila. M. Š. krenuo je Gajevom prema Hebrangovoj gdje je sreo dvojicu muškaraca za koje je pomislio da su oni s kojima se posvadio.

Nožem je napao 33-godišnjeg Gorana Kozlicu te ga ubo u vrat. Ozlijeđeni je prevezen u KB Dubrava, a policija je napadača ubrzo pronašla i privela ga na obradu.

U ponedjeljak u 17.45 sati u Črnkovečkoj ulici dogodio se i drugi pokušaj ubojstva kojemu je razlog bilo neplaćanje najamnine za autolakirersku radionicu.

F. B. (52) došao je po svoj novac, a kako mu ga P. T. (33) nije dao, nožem ga je pokušao ubosti u trbuh. Ozlijeđeni je pobjegao autom te je o svemu obavijestio policiju. Napadač ga je samo ogrebao. Osumnjičeni se sam javio u policijsku postaju.

Komentara 8

RA
razočarani1
23:33 23.02.2010.

zanima me hoče li mu prevarant dati novac,ili če ga morati ponovno sa nožem da dobije svoje novca....

IN
Internet.
12:31 23.02.2010.

A policije nigdje nema, a ni ne daje dozvole za oružje !

OB
-obrisani-
19:28 23.02.2010.

Pa stvarno ne kužim ove novinare! Ma koji vrag pišete inicijale za takve manijake a baku koja mora vratiti 9000kn za to što je njen pas oštetio auto, pišete vrlo detaljno! Nevjerovatno! A za manijake ovakvog tipa ponavljam - Goli otok revitalizirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije