Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

'Založiti ću se da se ispita sve saborske zastupnike da se vidi što su dobili u komunizmu'

Milan Kujundžić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
24.01.2020.
u 18:06

Onda hrvatska djeca neće odlaziti iz Hrvatske nego će znati da onaj tko radi, zna raditi, može zaraditi i imati u Hrvatskoj, a onaj tko krade, vara i skriva se iza demagogije neka se osvijetli, kazao je

Ekskluzivno za Večernji list ministar Milan Kujundžić progovorio otkrio je detalje o svojoj imovinskoj kartici, kao i kako je došao do kredita za drugu kuću. Kazao je kako mu je drago što će ga ispitati državne institucije, a nakon toga osobno će se založiti za postupak koji će Hrvatsku pretvoriti u uređenu državu.

- Neka ispitaju koliko smo moja supruga i ja zaradili, koliko smo platili poreza i što sve imamo. Nakon toga osobno ću se založiti da se ispita sve saborske zastupnike, ali i brojne nejavne osobe. Neka se progovori što su oni i njihovi roditelji dobili u komunizmu, privatizaciji te koliko sada plaćaju državi, što rade i koliko toga imaju - rekao nam je ministar zdravstva koji je spreman da se 'izviditi svaki njegov milimetar do sedmog koljena'.

- Onda hrvatska djeca neće odlaziti iz Hrvatske nego će znati da onaj tko radi, zna raditi, može zaraditi i imati u Hrvatskoj, a onaj tko krade, vara i skriva se iza demagogije neka se osvijetli. Svi oni koji me prozivaju sada, sami su krali i imaju nelegalnu imovinu. O mojoj suprugi i njezinoj privatnoj firmi iznose se laži čime joj se nanosi duševna bol, ruši joj se ugled i danas će pokrenuti tužbe protiv dvije medijske kuće - pojasnio je Kujundžić i dodao kako je o svemu već razgovarao s premijerom.

Cijeli intervju pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Sessa: Podnošenje izvješća u Hrvatskom saboru najgore mi je iskustvo u životu

- Stari i nemoćni brutalno su izručeni tržištu, umjesto da se o njima brine socijalna država

- Čak i kad se iseljavaju, Slavonci ne lete iz Osijeka, nego iz Budimpešte     

-  Nužna hitna akcija, Hrvatskoj nedostaje 61 ginekološki tim     

Komentara 39

ST
stefj
01:37 25.01.2020.

Lustracija je već davno trebala biti napravljena, a ne da danas u svim porama društva imamo djecu crvene buržoazije i likove koji su bili u Jugoslavenskim tajnim službama u gospodarskom i političkom vrhu... Lako takvim likovima pametovati i voditi društvenu i gospodarsku politiku zemlje, kada su još dodatno učvrstili svoje veze i poznanstva i danas... Zato niti nema poreza na imovinu niti ispitivanja porijekla imovine. Ovo s Kujundžićem (i ostalima) uopće ne bi bilo tema da to postoji. Već bi radi porezne svi znali što imaju i koliko to vrijedi. Ovako je mogao napisati koje god vrijednosti u karticu i mediji i politički protivnici bi ga mogli napadati što god napiše... Zapravo ostaje samo pitanje tko je taj kome je dotični stao na žulj, kome smeta. Bandiću? Nekoj desnijioj opciji? SDP-u?... Novinari to sigurno nisu baš sad iskopali, rade po nečijem nalogu. Pa mi nemamo istraživačkog novinarstva već godinama...

LL
lijepa_li si
00:57 25.01.2020.

e moj milane, kasno je. imao je hdz vlast, da je htio to se moglo istražiti, raščistiti, lustrirati..a nije i ti si šutio, do sada e moj milane

Avatar akoikadaumrem
akoikadaumrem
07:36 25.01.2020.

Mislio sam da postoje sližbe koje vode brigu o nesrazmjeru vrijednosti imovine i zarade, a sad čujem da se to rješava osobnim zalaganjem pojedinaca, moralnih autoriteta, kad ih mediji nagaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije