Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurski župan:

"Žalosno je što u Hrvatsku dolazi i mađarska desnica"

'16.12.2011., Cakovec- Predsjednik medjimurskog SDP-a i medjimurski zupan Ivan Perhoc, osvrnuo se na minule izbore i predstavio medjimurske SDP-ove saborske zastupnike. Saborski zastupnik, Mario Mohar
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
06.04.2012.
u 21:20

Krajnje desničarska udruga "64 županije" otvoreno se zalaže za pripojenje Međimurja Mađarskoj

Međimurski župan Ivan Perhoč osvrnuo se u petak na najavljeni dolazak mađarske krajnje desničarske udruge "64 županije", koja se otvoreno zalaže za pripojenje Međimurja Mađarskoj, na skup HČSP-a u Zagrebu u povodu godišnjice presude generalima Markaču i Gotovini.

– Na tom skupu sudjelovat će i predstavnici mađarske desnice koji se otvoreno zalažu za pripajanje Međimurja Mađarskoj. Žalosno je da u Hrvatskoj danas postoje grupe ljudi koji im pružaju gostoprimstvo, zaboravljajući na sve patnje i žrtve koje su Međimurci podnijeli da bi danas živjeli u slobodnoj Hrvatskoj – kazao je Perhoč.

Komentara 32

LA
Lavica7
21:33 06.04.2012.

Zahvalite se HCSP-u. Mogu pozvati i talijansku desnicu... A i Srpsku. Svoji su.

OB
-obrisani-
22:21 06.04.2012.

Ako srbi službeno rehabilitiraJU i aboliraJU četničke radikale, ako pkušavaJU obnoviti krajinu, talijani i slovenci posežu za istrom i kvarnerom, u saradnji sa komadinom, za komadanje rvacke, a ima još kandidata za odvajanje dalmacije, dubrovnika i cepanja rvacke uzduž i popreko - kakvo čudo za mađare ? A i te strančice, tobože \"Hrvatskog Prava\" su mi do kraja sumnjive - bit će izdajničke....

HS
Hrvatski sin
22:21 06.04.2012.

Ma kaj če nam škrti međimurci,dovoljni su nam i zagorci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije