Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOZIMO JOJ

Zaljubljena djevojka traži mladića kojeg je vidjela u shopping centru: 'Znam da su mi šanse male'

Pexels
30.09.2022.
u 22:09

Ako netko prepoznaje opis momka ili se on prepoznaje sam, označite ga, javite se redakciji, ma bilo šta! Očajnički se zahvaljujem, poručila je Ivana

Da i najobičniji shopping može nekome promijeniti život, potvrdila je i djevojka Ivana koja je večeras u splitskom shopping centru ugledala mladića u kojeg se zaljubila na prvi pogled, a sada traži i pomoć da ga pronađe. 

Zbog žurbe i sramežljivosti nije imala hrabrosti prići mu, no zato se obratila Dalmatinskom portalu kako bi i uspjela doći do njega. 

'Nadam da ću ga možda pronaći ovim putem. Ne znam ništa o njemu, pa čak ni ime. Nosio je crne Puma patike, bio u crnoj trenirci i crnoj majici kratkih rukava s printom na lubanju od šljokica. Smatram da su mi šanse malene, ali hajde, možda ipak bude mrvu sreće. 

Od fizičkih osobina mogu navesti da je recimo sportske građe, visine od nekih 185 - 190 cm, kratko ‘moderno’ ošišan, svjetlije smeđe kose i s crnim naočalama za vid. E da, sjedio je s prijateljem večeras oko 21 sat u Food Courtu u centru Mall of Split. Prijatelj je tamniji s bradom, i koliko sam uspjela vidjeti, pio je shake i jeo burger iz McDonaldsa. Pritom nije loše navesti da je imao neke poteškoće s aparatom pri naručivanju.

Sve u svemu, ako netko prepoznaje opis momka ili se on prepoznaje sam, označite ga, javite se redakciji, ma bilo šta! Očajnički se zahvaljujem', poručila je Ivana. 

>> VIDEO Kakva nepromišljena ideja! Grupa prijatelja odlučila se za vrijeme strašnog uragana okupati na plaži Fort Myers u Floridi

Komentara 9

FI
fifmar
08:12 01.10.2022.

Jadnica očajna, pomozimo joj, tako se mogla zaljubiti i u lutku u izlogu opis je isti.

TU
TutoBruto
06:54 01.10.2022.

Meni je Ovo malo spooky.

VI
vidum
09:22 01.10.2022.

Ja bi ti se javija, ali moran čuvat dicu. A i žena mi je jako ljubomorna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije