Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK JU JE OŽENIO

Zaljubio se u glas žene koja ga je slučajno nazvala, šokirao se kada je vidio kako izgleda

Zaruke, prosidba, vjenčanje
Foto: Thinkstock
22.02.2017.
u 18:20

Par je 18. veljače izmijenio zavjete u prisutnosti obitelji i voljenih.

Kada se 28-godišnji mehaničar iz Indonezije prošle godine javio na telefonski poziv, nije ni mogao sanjati da će oženiti osobu s kojom je prvi put razgovarao gotovo sat vremena. Da stvar bude još bizarnija, poziv je bio slučajan jer je žena slučajno birala krivi broj.

Sofian Loho Dandel (28) toliko se zaljubio u glas osobe koja se nalazila s druge strane da je odlučio upoznati je uživo. Nije mogao vjerovati da se zaljubio u 82-godišnju udovicu Marthu Potu

Dandel je bio u početku šokiran jer mu Potu nije otkrila godine kada su razgovarali preko telefona, no to nije utjecalo na njegovo mišljenje kao ni na činjenicu da joj je izjavio ljubav tijekom telefonskih razgovora, piše Daily Mail.

Nakon prvotnog šoka, uslijedio je dugi razgovor te je Dandel saznao kako Potu živi usamljenim životom nakon što joj je prije 10 godina umro suprug, a djeca su otišla iz zemlje zbog posla. 

Priča ga je toliko dirnula da joj je Dandel, koji nikada nije išao na spoj, obećao da će ostati uz nju zauvijek

Par je 18. veljače izmijenio zavjete u prisutnosti obitelji i voljenih. No, nije sve bilo tako idilično budući da je Indonezija konzervativna zemlja pa je bilo puno protivnika njihovog braka. Ljubav je na kraju pobijedila i par se vjenčao.

>> VIDEO Kum se teško osramotio na vjenčanju pa nasmijao sve u crkvi

>> VIDEO Zaprosio ju je, ona je pristala i rasplakala se, a onda se dogodio scenarij iz noćne more!

Komentara 14

MO
matK.O.
18:38 22.02.2017.

nije bolest sve što boli.

ST
steiner
00:23 23.02.2017.

Bilo bi lijepo da uplatite tečaj normalnog i zdravog novinarstva u VL vašim radnicima

MI
Mimizo
13:53 23.02.2017.

jel nemate šta pametnije pisati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije