Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transrodna ljubav

Zaljubili se pa oboje promijenili spol!

muškarac, žena, zaljubljeni, seks
Foto: Thinkstock
1/3
26.07.2013.
u 11:07

'Mrzio sam svoje grudi, oduvijek sam osjećao da tu ne pripadaju. Sada se napokon osjećam udobno u svom tijelu'

Arin Andrews i Katie Hill na prvu bi se mogli činiti kao tipičan tinejdžerski par. No, njihova ljubavna priča nije poput ostalih. Arin i Katie su transrodne osobe koje su zajedno promijenile spol i to nakon što su se zaljubili.

Upoznali su se prije dvije godine na sastancima grupa podrške, a zajedničko im je bilo što su se oboje tijekom djetinjstva borili s vlastitim identitetima. ''Mrzio sam svoje grudi, oduvijek sam osjećao da tu ne pripadaju. Sada se napokon osjećam udobno u svom tijelu'', ispričao je Arin mjesec dana nakon kirurškog zahvata uklanjanja grudi. ''Sad kada sam na bazenu ili kada dižem utege nitko me čudno ne gleda. Misle da sam muško. Sad mogu nositi uže majice i kupati se bez gornjeg dijela, mogu biti običan dečko. Jako sam sretan što se mogu osloniti na obitelj i Katie'', rekao je.

''S obzirom na to da sam i ja transrodna osoba, razumijem Arina bolje od ikoga drugog, da se osjeća dobro i ugodno u svom tijelu'', rekla je Katie koja također ima podršku svojih roditelja, piše The Huffington Post. ''Kada pomislim što je sve Katie prošla u više od osam godina... Nema ničeg goreg od gledanja kako vam dijete pati'', rekla je Katiena majka Jazzlyn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije