Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Žalio se na bol u želucu pa ga šokirale rendgenske snimke

rentgenska snimka
Foto: ilustracija
25.09.2014.
u 12:22

Liječnici vjeruju da je sashimi kojeg se pacijent najeo bio zaražen trakavicom

Ljubitelj sushija iz Kine završio je s tijelom punim trakavica i gotovo je umro nakon što je pojeo pokvareni komad sashimija, prenosi Daily Mail.

Muškarac iz provincije Guangdong otišao je liječniku žaleći se na bol u želucu i svrab na koži. Rendgenske snimke pokazale su da mu je cijelo tijelo zaraženo trakavicom nakon što je pojeo previše komada sirove ribe. Liječnici vjeruju da je sashimi kojeg se pacijent najeo bio zaražen trakavicom.

Kod zaraženih ljudi trakavica u crijevu može narasti do 15 metara za samo nekoliko tjedana. Može preživjeti godinama, a ponekad može proći i nekoliko mjeseci prije no što bude zapažena. Trakavica može izleći jaja u drugim dijelovima tijela i tako ugroziti jetru, oči, srce ili mozak.

>> TV doktor progutao ličinke trakavica da vidi kako djeluju na tijelo

Komentara 4

NO
nonoinoq
13:12 25.09.2014.

Horor!

IB
istina_boli
17:55 26.09.2014.

Uh koliko ih je i da je skikno ne bi se primjetilo.

GO
GosponVepar
13:42 25.09.2014.

Nije čudo kad se Kinezi i Japanci toliko mrze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije