Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta je slatka

Zakupio četiri kino dvorane da pokaže bivšoj koliko se obogatio

IMAX kino
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.06.2014.
u 13:56

"Samo sam želio reći da si možda pogriješila kad si donijela odluku da me ostaviš", napisao je na društvenoj mreži Weibo

Mladić prezimena Wang potrošio je 40.000 dolara kako bi otkupio stotine ulaznica u četiri IMAX dvorane u Pekingu u kojima se prikazuje film "Transformers: Age if Extintion" kako bi svojoj bivšoj ljubavi dokazao da se obogatio. Ona ga je sedam godina ranije ostavila jer je bio toliko siromašan da im nije mogao priuštiti odlazak u kino, donosi Shangaiist.

"Samo sam želio reći da si možda pogriješila kad si donijela odluku da me ostaviš", napisao je na društvenoj mreži Weibo. Wangova bivša se odselila iz njihova doma nakon što ga je ostavila i otišla je u Peking.  Wang je u međuvremenu, naporno radio i gradio posao u Šangaju prije nego što se odselio u Peking.

Sve kupljene ulaznice je podijelio.

>> Nesretna u ljubavi: Muškarci su me varali i više su mi puta slomili srce

Komentara 3

SE
sestrićna
15:14 29.06.2014.

mala voli veću municiju zato je ona otišla..

Avatar Milimir
Milimir
14:05 29.06.2014.

Nisu bile pare u pitanju, nego je mala našla boljeg pakera, i to je to! Da ne mora ici po dopunu kod susjeda, ostavila ga je.

Avatar fidelio
fidelio
14:19 29.06.2014.

Samo je pokazao da mu je još uvijek u mislima i da ju nije zaboravio. Spomenik vrijedan 40.000 dolara... Bilo bi bolje da je uložio u sebe, svoju sadašnju dragu, ako ju ima i u par mjeseci kod dobrog psihologa koji će mu pomoći da odradi to tugovanje :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije