Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP U PULI

'Zakon o strateškim investicijama neće rasprodati Hrvatsku'

peđa grbin
Patrik Macek/Pixsell
18.03.2013.
u 15:16

Da smo takav zakon imali prije sedam, osam godina, udar krize bio bi puno manji, kazali su danas u Puli Peđa Grbin, SDP-ov kandidat za pulskog gradonačelnika i Danijel Ferić, povjerenik Gradske organizacije SDP-a.

Zakon o strateškim investicijama neće rasprodati Hrvatsku niti će dovesti do nekog bagatelnog raspolaganja državnom imovinom. Zakon će osigurati da se cijeli državni aparat upregne u ono što je najbitnije, u gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta. Da smo takav zakon imali prije sedam, osam godina, udar krize bio bi puno manji, kazali su danas u Puli Peđa Grbin, SDP-ov kandidat za pulskog gradonačelnika i Danijel Ferić, povjerenik Gradske organizacije SDP-a.

Odredbu kojom je propisano da se sva mišljenja potrebna za izdavanje upravnih akata i provedbu postupaka moraju izdati u roku od 15 dana, jer će se u suprotnom držati da je dano pozitivno mišljenje ili suglasnost, Grbin i Ferić drže posebno važnim jer se time, objašnjavaju, otklanja situacija u kojoj se kao dosada predugo čekalo na \"milost\" institucija koje su investitoru omogućavale pokretanje projekata.

Zakon će se primjenjivati samo na one investicije koje imaj u\"glavu\" i \"rep\", koje svojom pripremljenošću i jamstvima investitora garantiraju da će doista realizirati, poručili su.

>>\'Tražimo decentralizaciju ne samo obveza i prava već i novca\'

 

Komentara 1

LI
Livi
19:30 18.03.2013.

Zar ce uistinu gradani Pule i nakon svih gafova i bisera njegovog sefa Milanovica, komu on drzi ljestve i nalazi se u njegovoj partiji, glasovati za ovog Pedu Grbina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije