Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na tračnicama

Zaključao se u auto pa skretničaru vlaka poručio: Prijatelju, zbogom!

auto na pruzi
Dragutin Šantoši
07.05.2010.
u 09:36

Skretničar je uspio zaustaviti vlak, a policiji i liječnicima trebalo je dvadesetak minuta da muškarca nagovore da izađe iz automobila koji je parkirao na tračnicama.

SLATINA – Samo nekoliko minuta prije prolaska teretnog vlaka iz smjera Osijeka, koji se ne zaustavlja na slatinskoj željezničkoj stanici, noćas oko 15 minuta poslije ponoći 34-godišnji muškarac svojim je automobilom zaobišao spuštenu rampu i u Ulici Vladimira Nazora u Slatini "parkirao" na tračnicama.

Prisebnom skretničaru, koji je na vrijeme uspio zaustaviti vlak, samo je poručio: "Prijatelju, zbogom!", a onda se zaključao u automobil odbijajući se maknuti s opasnog mjesta.

Policiji i liječnicima trebalo je dvadesetak minuta da 34-godišnjaka nagovore da izađe iz automobila. Prema neslužbenim izvorima, prije nego što je pokušao samoubojstvo, muškarac je zatražio od dežurnog liječnika u slatinskoj Službi hitne medicinske pomoći da ga se preveze u bolnicu u Popovaču jer se ne osjeća dobro. Ne znajući za njegov medicinski karton te da je liječeni bolesnik od alkohola i PTSP-a, liječnik je ocijenio kako se ne radi o teškom poremećaju, pa je odbio njegov zahtjev, nakon čega je muškarac zaprijetio da će se ubiti i otišao.

O svemu je obaviještena policija koja je bolesnika petnaestak minuta poslije i pronašla u automobilu na željezničkim tračnicama.

Nakon pružene pomoći, bolesnik je ipak završio u bolnici za psihičke bolesnike u Popovači.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:15 07.05.2010.

TOG \"LIJEČNIKA\" TREBAO BI MINISTAR ZDRAVSTVA UZESI U SVOJ UŽI KRUG LJUDI ZA SAVJETNIKA::...I DA ŠTO PRIJE ŠTO PRIJE I DALJE IZ HRVATSKE.GAMAD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije