Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SJEDEĆEM POLOŽAJU

Zakletog bikera pokopali s Harleyem u prozirnom lijesu

Billy Standley
Foto: Screenshot Youtube
1/2
02.02.2014.
u 09:11

Billy Standley godinama je pričao o pogrebu iz snova, pa mu je obitelj ispunila želju

Ljubav pokojnog Billyja Standleyja iz američke savezne države Ohio prema motociklima bila je tolika da mu je posljednja želja bila da ga se pokopa s njegovim Harleyem. I obitelj mu je tu želju ispunila - pokopan je u sjedećem položaju na svom motociklu Electra Glide iz 1967. u velikom prozirnom lijesu od pleksiglasa, prenosi Huffington Post.

Ovaj neobičan pogreb, održan u gradu Mechanicsburgu, zahtijevao je posebno veliko grobno mjesto kako bi ogromni zeleni lijes stao u nj. Pokojnika su morali posebno preparirati, s metalnom šipkom kod leđa, kako bi zauvijek ostao u sedlu.

Obitelj kaže da je Standley, koji je preminuo u 83. godini od raka pluća, već godinama pričao o pogrebu iz snova. Ljude je vodio u garažu da im pokaže neobičan lijes koji su mu napravili sinovi. Govorio je da se nije želio samo odvesti u raj, već i da ga ljudi vide kroz prozirnu kutiju.

- Bio je čudan čovjek. Ali što se tiče nas djece, volio nas je, dobro nas je odgojio, pa je normalno da smo mu htjeli pomoći - rekla je njegova kći Dorothy Brown.

>> Grobar ukrao električnu gitaru iz lijesa ratnog veterana

Komentara 1

CI
ciro1993zg
11:05 02.02.2014.

karabaja ne može na nebo otić bez motora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije