Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjongjang
Povratak na članak

'Zajedničke vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje očito su ometanje mirovnih napora'

Unatoč našim višekratnim upozorenjima, vlasti SAD-a i Južne Koreje naposljetku su počele zajedničke vojne vježbe uperene protiv Demokratske Narodne Republike Koreje, piše KCNA, koristeći se službenim imenom zemlje

Komentari 2

PL
@ploto@
12:56 06.08.2019.

Lijepo ih je mali vođa upozorio,ali oni se kao i Milošević opnda,prave gluhi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:05 06.08.2019.

i tak svake godine dva puta. i onda je sjeverna koreja ta koja izaziva, provocira. nek amer makne 50.000 vojnika iz južne koreje, koji su tamo od kraja 2. sj. rata, pa će nestati svaka potreba i smisao za vojnim drndanjima u sjevernoj koreji. nek se makne uzrok, pa će nestati i posljedice. jednostavno, ne? al neki jednostavno ne žele otići doma. jer je tamo kao, ubojstva na ulici, u trgovačkim centrima... svakog dana. američka vojska je najsigurnija u stranim vojnim bazama. doma bi ih domaći amerikanci razbili!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.