Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TISKARSKA GREŠKA

Zahvaljujući tipfeleru odnio pobjedu na izborima umjesto oca

\'izbori\'
Arhiva VL
26.11.2011.
u 12:25

Iako se nije kandidirao na izborima za članove Odbora za imenovanje i oporezivanje u gradu Derbyju u Connecticutu, James J. Butler (46) postao je jedan od deset novih nadzornika u odboru za nadgledanje gradskih financija

Iako se nije kandidirao na izborima za članove Odbora za imenovanje i oporezivanje u gradu Derbyju u Connecticutu, James J. Butler (46) postao je zahvaljujući običnom tipfeleru jedan od deset novih nadzornika u odboru za nadgledanje gradskih financija.

Butler je pobjedu odnio sa osvojenih 1526 glasova koji su u stvari bili namijenjeni njegovom 72-godišnjem ocu Jamesu R. Butleru čiju je nominaciju za dvogodišnji mandat predala demokratska gradska skupština, prenosi The Huffington Post.

Lokalni mediji objavili su kako novoizabrani nadzornik nije zainteresiran za obnašanje funkcije za razliku od oca koji više nije u mogućnosti prihvatiti željeni položaj. Glasnogovornik ureda državnog tajnika Av Harris izjavio je kako nadležni očekuju da će mlađi Butler ipak promijeniti mišljenje te prisegnuti na novu dužnost jer je legalno izabran na položaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije