Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlačenje fondova

Zahvaljujući IPARD-u općina Jakšić proračun povećala tri puta

jakšić (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
21.04.2013.
u 17:09

Naš izvorni proračun od 4,5 mil. kuna morali smo povećati na 13 mil. kuna – objasnio je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Općina Jakšić zahvaljujući IPARD-u povećala je svoj proračun ove godine skoro tri puta.

– Iz Fonda nam je odobreno 6,4 mil. kuna za kanalizaciju naselja Treštanovci te još 900.000 kuna za gradnju prilazne ceste do vrtića. Iz tih razloga naš izvorni proračun od 4,5 mil. kuna morali smo povećati na 13 mil. kuna – objasnio je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Općina očekuje i dobivanje oko 1,5 mil. kuna za dovršetak vrtića iz Ministarstva regionalnog razvoja kako bi zgradu do kraja godine stavili pod krov te postavili stolariju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije