Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA VEĆ GODINU I POL
Povratak na članak

Zahrđale cijevi potonule platforme na dnu Jadrana puštaju plin, Greenpeace: 'Moglo bi se raditi o metanu'

Komentari 7

ND
Necijepljeni degenerik
12:41 04.06.2022.

Metan je, inače, prirodni plin. Obzirom da se radi o bušotini prirodnog plina, zaista se treba biti veliki stručnjak za zaključiti da se radi o metanu, otprilike kao da se zaključi da se kod poplave radi o vodi. Dodatna tvrdnja da metan istječe iz potonulih cijevi je jednako inteligentna kao da se kaže da voda istječe iz vodovodnih cijevi kada se iste demontiraju. Plin može eventualno izlaziti iz bušotine, ali do danas je praktično već sav izišao, a i inače je potpuno bezopasan za morski okoliš. U svakom slučaju nešto najneinteligentnije što sam ikada pročitao.

VL
PR
prokurator
19:49 04.06.2022.

kriva fotka, u članku piše jedrenjak. dug je 62 metra ali ga nisu uspjeli fotkati :)))

VL
MA
Markhan
13:41 04.06.2022.

Zašto jednostavno ne priznate da prdite pod vodom dok to snimate? Kako vas nije sram tako uništavati zdravlje naših ribica? Što ću ja jesti kad naručim svježu jadransku ribu? A tek ovaj vaš,u svakom pogledu, zeleni brod...šokiran sam.

VL
MA
Marko1337
12:32 04.06.2022.

Još jedan razlog da se procesuira MOL i protjera iz Hrvatske, kojeg je dovukao najveći kriminalac račan koji je prodao INA-u uništa.

VL
BA
banini
13:05 04.06.2022.

Kad netko postane važan igrač u plinsko-naftnom biznisu, onda ima toliko plina viška da ga može ispuštati u Jadran. Može se onda 10 puta godišnje proglašavati lovostaj za plavu ribu, ali neće je biti. Vjerojatno taj plin narušava ravnotežu ekosustava. Vole li planktoni "udisati" prirodni plin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.