Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopovi u akciji

Zagrepčanki provalili u apartman, muškarca iz BiH pokrali na plaži

'30.09.2008., Zagreb - Ilustracija za osobni bankrot. novcanik i dvije kovanice od jedne kune. Photo: Boris Scitar/Vecernji list'
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
17.06.2012.
u 13:21

Gordana P. (46) oštećena je za 15, a Zoran Š. (49) za 20 tisuća kuna. Policija traga za lopovom

Dok turisti na srednjedalmatinskom području uživaju u čarima mora, jer temperatura zraka prelazi 32 stupnja Celzijeva, lopovi \"rade punom parom\". Njima vrućina \"ne škodi\".

Policija intenzivno traga za osobom koja je u subotu navečer, oko 20,40 sati provalila u apartman koji se nalazi u sklopu hotela Faros u Gradu Hvaru u kojem ljetuje 46-godišnja Gordana P. iz Zagreba. Lopov joj je ukrao gotovo sve što je ponijela na odmor: nakit, laptop, mobitel, mp4, fotoaparat, osobne stvari... Šteta je procijenjena na oko 15 tisuća kuna.

Jučer je na plaži u Makarskoj pokraden i 49-godišnji Zoran Š. , državljanin BiH. Nepoznati lopov iskoristio je njegovu nepažnju i, dok se Zoran kupao u moru, ukrao mu je torbicu u kojoj je bio novčanik, mobitel i osobni dokumenti. Pričinio mu je štetu veću od 20 tisuća kuna. Policija traga za lopovom.

Ključne riječi

Komentara 19

CV
cvijece
13:56 17.06.2012.

I što da se radi?Ako nosiš stvari na plažu pokradu te,ako ostaviš u apartmanu pokradu te.Čini se da su samci najviše na udaru lopuža.Ako si u paru,jedan mora ostati čuvati stvari dok drugi ide plivati ili po sladoled.

DU
Deleted user
14:15 17.06.2012.

Ne brinite! Sada će ministar Ostojić, po uzoru na proljetnu akciju kontrole biciklista po ZG kvartovima osmisliti tako nešto i za bicikliste duž naše obale. Nemaš zvonce! Ne radi svjetlo! - a plati onda 300 kn kazne.. Furikaš se po pločniku! Mrš na kolnik! Ne zaboravite da imamo po broju stanovnika najviše policijskih službenika u Europi i za nama tek kaskaju Španjolci, a ostalih ni blizu. Prevedeno, 3 divizije plavaca... Lopovi nemaju šanse!

DU
Deleted user
13:41 17.06.2012.

stvarno treba biti budala pa nasred zagužvane jugoslavenske plaže ostaviti torbicu s novcem i dokumentima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije