Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKCIJA ISPRED HNK

Zagrepčanka oduševila neobičnom akrobacijom usred grada: Pogledajte kako je napravila špagu

Screenshot
04.07.2022.
u 09:14

Anja Bijelić objavila je video kako pravi špagu između dva automobila, no način na koji je to učinila oduševio je mnoge

Zagrepčanka Anja Bijelić koju prati gotovo 35 tisuća ljudi na Instagramu poznata je po svojim akrobacijama, a sada je jednu napravila usred Zagreba. 

Naime, objavila je video kako pravi špagu između dva automobila, no način na koji je to učinila oduševio je mnoge. 

 

Anja je otvorila prtljažnik automobila i jednom je nogom stala u njega dok je drugu nogu stavila na prednju stranu drugog automobila koji se potom počeo kretati unatrag. Tako je napravila špagu držeći se nogama za dva automobila.  

Inače, Anja Bijelić svojim nastupima oduševljava i u jednom zagrebačkom noćnom klubu gdje je glavna zvijezda, a prije nekoliko godina svoje je umijeće pokazala i u Supertalentu. 

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
09:26 04.07.2022.

Zvijezda noćnog kluba. Svaka čast. Čini mi se da se to nekada davno drugačije zvalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije