Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDLOŽEN ISTRAŽNI ZATVOR

Zagrepčaninu u Zadru uhićen s oko 2,3 kilograma heroina, kokaina i hašiša

Zapljena heroina u Hrvatskoj: U Luci Ploče zaplijenili su 220 kilograma heroina i 62 kilograma kokaina
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
06.02.2024.
u 10:14

Državno odvjetništvo predložilo je određivanje istražnog zavora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a) - istakli su iz DORH-a.

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru je ispitan 44-godišnjak zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi, odnosno neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 44-godišnjak 1. veljače 2024., u Zadru radi daljnje prodaje i ostvarivanja nepripadne materijalne dobiti, držao u unutrašnjosti automobila 1638 grama droge heroin, upakirane u PVC vrećice; 161,6 grama droge kokain upakirane u dvije PVC vrećice; 568 grama droge marihuane upakirane u jednu PVC vrećicu i 5016 grama smeđe praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava namijenjene za miješanje sa heroinom radi povećanje mase, upakirane u više PVC vrećica. Državno odvjetništvo predložilo je određivanje istražnog zavora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a) - istakli su iz DORH-a.

VIDEO: Uspon i pad Josipe Rimac: Kako je 'Kninska kraljica' završila kao meta USKOK-

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SexyLolly21
SexyLolly21
02:02 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije