Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj prevare

Zagrepčanin prevario časnu sestru i odnio 30 tisuća eura

časna sestra
Saša Zinaja
14.10.2011.
u 10:55

Časna sestra novac mu je slala autobusnom linijom, a on bi ga preuzimao.

Zagrebačka policija osumnjičila je P. M. (43) iz Zagreba da je prevario časnu sestru za iznos od 30 tisuća eura.

Muškarac je dva puta prošlog mjeseca nazvao franjevački samostan časnih sestara Bezgrešnog začeća u Petrovcu u općini Budva u Crnoj Gori. Predstavio se kao zaposlenik banke iz inozemstva i tražio novac te naglasio da mu je potreban za bolesnog brata. Nakon što je dva puta tražio novac, treći put ga je časna sestra prijavila policiji nakon čega je uhićen. Časna sestra novac mu je slala autobusnom linijom, a on bi ga preuzimao.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DT
dtr
11:31 14.10.2011.

Je li ovo neka prvoaprilska, pa \"procurila\" pola godine ranije?

ZE
.zeitgeist.
11:37 14.10.2011.

Ima se.

UT
utvara73
18:21 14.10.2011.

Netko je možda bio kruha gladan da ostavi milodar vjerujući kako će ga dragi Bog uslišiti i pomoći mu jer je na rubu egzistencije a ona je taj novac olako dala nepoznatoj osobi ili dobro poznatoj osobi s kojom je planirala pljen podjeliti ali je druga strana bila lakoma pa je slučaj morala prijaviti policiji....jadno, a koliko novca tako procirkulira da mi ni neznamo a možda i odlazi političarima za kupnju glasova birača šta me uopće nebi čudilo jer crkva i politika imaju isti cilj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije