Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagrepčani kao Superhik: Birali zelene, a strahuju od ekološke diktature

04.10.2022. u 08:30

Iako su s novim režimom odvajanja i odvožnje mješovitog otpada (ispod)prosječna domaćinstva zapravo dobila poskupljenje usluge odvoza, to nije razlog da ne recikliramo i za karikaturalne kritike

Komentara 16

MA
malaliba
10:21 04.10.2022.

Zašto novinari stalno pišu da ne želimo razdvajati, nije problem u razdvajanju i većina to već radi ali je problem u nepostojećoj infrastrukturi, i tome što mi koji ne živimo u centru moramo sami platiti boxove za kontejnere koje će netko od stanara morati otključavati svaki puta kada se odvozi smeće, što znači nekada i cijeli dan čekati da se pojave.

Avatar Idler
Idler
09:05 04.10.2022.

Zakaj mu stalno ušminkavate "image" ? Tak ste i Bilanu skoro dvajst let dok več ni postalo tragikomično !

PI
Pilatus
08:45 04.10.2022.

Blago Zagrebu i Zagrepčanima, jedina briga i problem je smeće, ali ono na Trgu S. Radića 1!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije