Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni sajam

Zagrebački Place2Go održat će se već u siječnju

storyeditor/2023-12-28/SAJAM_TURIZMA_PLACE2GO_3.jpg
02.01.2024.
u 11:29

Na jedanaestom Međunarodnom sajmu turizma prvi put predstavit će se i izlagači iz Kine, Šri Lanke, Španjolske i Litve

Jedanaesti Međunarodni sajam turizma Place2Go donosi nekoliko noviteta, a među njima je i raniji termin održavanja. Umjesto u ožujku, iduće godine održat će se u zagrebačkoj Areni već od 18. do 20. siječnja. Kao i dosad, Place2Go otvoren je i za poslovne susrete i turističku publiku zainteresiranu za novosti u svijetu putovanja, a u siječnju će se prvi put Hrvatima predstaviti i izlagači iz Kine, Šri Lanke, Španjolske i Litve. Među njima su i dobro poznate destinacije poput Austrije, Nizozemske, Italije, Srbije, BiH, Crne Gore te velikog broja domaćih izlagača, a vraćaju se i Tunis i Indija.

– Place2Go nije samo sajam, već pravo malo putovanje u svijet nevjerojatnih destinacija, inovacija i poslovnih prilika. Ovaj put stavljamo poseban naglasak na poslovnu zajednicu, pružajući zainteresiranima priliku za proširenje poslovnog horizonta. Želimo da Place2Go postane epicentar poslovnih inovacija u turizmu – kaže Damjana Domanovac, direktorica sajma koji svake godine posjeti oko 15.000 posjetitelja, a održi se i oko 1500 poslovnih sastanaka.

VEZANI ČLANCI 

Na idućem će se prvoga dana, u sklopu panela, raspravljati o '100partmanizaciji', zapošljavanju u turizmu, privlačenju zahtjevnijih gostiju, spremnosti za luksuzni turizam te održivoj budućnosti hrvatskog turizma. Drugog dana najavljene su teme poput putovanja s kućnim ljubimcima, LGBTQ+ turizma, putovanja za osobe s nekim fizičkim hendikepom te vikend i motorističkih putovanja. Treći dan otvoren je za širu javnost, a svoja iskustva prenijet će poznati influenceri i putoholičari. Prvi put će se održati i Travel Market uz sudjelovanje najvećih hrvatskih turističkih agencija Globtour Event, Mondo travel, Palma travel i Obzor putovanja, gdje će posjetitelji uz prigodne popuste moći uplatiti svoje sljedeće putovanje. Također, predstavit će se i sedamnaest hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode na zajedničkom štandu, dok će Croatia Airlines promovirati domaća avionska putovanja po pristupačnim cijenama. Ulaz na sajam, na kojem je u proteklom desetljeću nastupilo 720 izlagača iz 39 zemalja, besplatan je za sve posjetitelje. 

VIDEO Novogodišnja smjena straže Počasne satnije Kravat pukovnije prava je atrakcija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije