Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravični detalji
Povratak na članak

Zagrebački inspektor: Toliko je snažno bebu ubadao nožem da je probio i kolijevku

"Kada sam je okrenuo na leđa, ugledao sam joj lice. Bilo je modro, očni kapci su bili otvoreni. Brecnuo sam se. Učinilo mi se kao da su nam se pogledi sreli, kao da me je ošinula pogledom i ukorila zašto sam prekasno stigao, i postidio sam se…", ispričao je. No ono što je još u sobi pronašao još ga je više sablaznilo. Naime, u sobi je opazio i dječiju kolijevku.

Komentari 3

TA
Talleyard
15:20 21.02.2021.

Masu takvih zločina počinili su titovi partizani i još gore partizanke kada su iz šuma i gora došli u Zagreb kao osloboditelji. Sramota je i naš grijeh da se o tim masovnim zločinima nakon rata ni danas ne smije pisati, zabranjeno.

VL
CO
Condorgrab
17:45 21.02.2021.

Siguran sam da su požrtvovne djelatnice Centra za socijalni rad Samobor učinile sve da ne dođe do tog tragičnog događaja."Brisanje ne mijenja istinu !"

VL
Avatar Warded
Warded
14:07 21.02.2021.

Ma neka se on "objasnio" u svojoj "ćeliji"?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.