Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IX. GIMNAZIJA

Zagrebački gimnazijalci sa svojim glogovima najbolji na svijetu

obrazovni oscar
Anto Magzan/PIXSELL
18.12.2009.
u 15:29

Učenici III. a razreda osvojili su takozvani obrazovni Oscar u sklopu međunarodnog natjecanja Edublog Awards za svoj projekt "Greeting from the world".

Učenici III. a razreda IX. gimnazije osvojili su obrazovni Oscar za svoje školske glogove o prirodnim ljepotama Hrvatske pod nazivom “Greeting from the world”! O talentiranim gimnazijalcima već smo pisali i pozvali građane da glasuju za njih. 

Na natjecanje Edublog Awards prijavila ih je profesorica engleskog jezika Arjana Blažić, a III. a razred je sa svojim glogovima bio najbolji od 39 nominiranih iz cijelog svijeta, a ponajviše Amerike.

Za nagradu će dobiti “Campus blog”, virtualnu školu koja se inače plaća kao i virtualnu konferenciju Iluminate, rekla je profesorica Blažić.

Komentara 4

ZL
zlatka
21:31 18.12.2009.

Ovakva prekrasna vijest a nitko ni slova. Čestitam djeco!

Avatar Robinzon
Robinzon
08:40 19.12.2009.

Pa zar u toj školi nema drogiranja?Zar nema prebijanja nastavnika i uništavanja inventara.Ovi se ponašaju kao gimnazijalci normalno.Pa to ni nirmalno.

ZL
zlatka
18:32 18.12.2009.

Ma bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije